FORGOT YOUR DETAILS?

Zahra Cleanser

Rated 5.00 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 customer reviews)

RM42.00

Kebaikkan Zahra Cleanser :

  • Mengandungi Vitamin C dan Vitamin E
  • Mengandungi Aloe Vera dan Yis untuk mencantikkan kulit
  • Bebas dari Paraben, SLS dan ALS
  • Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
  • Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

Description

Kebaikkan Zahra Cleanser :

  • Mengandungi Vitamin C dan Vitamin E
  • Mengandungi Aloe Vera dan Yis untuk mencantikkan kulit
  • Bebas dari Paraben, SLS dan ALS
  • Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
  • Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

Additional information

Weight 0.110 kg

6 reviews for Zahra Cleanser

  1. Rated 5 out of 5

    farah

    saya mempunyai masalah jeragat dan tona kulit tidak sekata yang amat teruk.. kesan dri alahan mase pregnen?? kawan yg suggest kn zahra cleanser ni.. selepas smnggu penggunaan, dh boleh nmpk kulitakin cerah dan lembab.. even dari pagi xpakai pape.. kulit tetap maintain lembab.. sekarang kulit dh makin glowing n ygggg palingggg best.. jeragat saya dh semakin pudar.. n suamipun tegur.. kulit makin bersih dan cantik??? pada yg punya masalah wajah.. im reallyyy recomnd this product.. kompem xnyesal.. ???

  2. Rated 5 out of 5

    Rafizah Mohamed

    Setelah mencuba zahra cleanser ini…kulit saya kurang berminyak dan terasa lebih mulus & licin…setiap wanita patut memiliki zahra cleanser ini…

  3. Rated 5 out of 5

    Halina Anto

    Zahra [email protected] removal 2in1..

    Nama yg di beri Da cntik Bonus lagi makeup removal??
    Prtma Guna zahra ni muka sya yg dlu nya Kering sngt X beseri?? tapi ptma kli cuci muka mggunakan zahra Trus terasa kulit muka saya lembab sentiasa Dan Whiteheas blackhead sya bekurangan X mcm dlu.. Trus hari2 jatuh cnta..
    Bila da guna zahra ni Saya Da bole Say Bye kpda Kulit Kering

  4. Rated 5 out of 5

    Shikin liman

    Zahra cleanser ni mmg best lah..bukan hilangkan semua kotaran dan minyak kt muka je..di cuci bersih semua make up2 kt muka ni…sental lama2 kat muka pun kulit muka xjd pedih atau panas..muka jd lembut je lpas cuci muka dgn zahra ni..saya suka..saya suka..?

  5. Rated 5 out of 5

    Asma sudin

    Wooooowwwww…zahra πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘best sgt guna.. Guna sehari byk kli pun muka x kering malah makin lembuttttttt

  6. Rated 5 out of 5

    Norafizah Mahat

    Saya penguna zahra cleanser… dulu muka nampak kusam je .. sekarang alhamdulilah makin cerah dah jeragat semakin pudar… muka pun jadi lembut sangattt ….. <3<3<3

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP