FORGOT YOUR DETAILS?

Linnea Acne Serum

Rated 5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
(5 customer reviews)

RM36.00

Kebaikkan Linnea Acne Serum & Moisturiser :

  • Rawatan untuk jerawat dan kulit yang sensitif
  • Mengandungi khasiat yis untuk mencantikkan kulit
  • Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
SKU: IS-003 Category:

Description

Kebaikkan Linnea Acne Serum & Moisturiser :

  • Rawatan untuk jerawat dan kulit yang sensitif
  • Mengandungi khasiat yis untuk mencantikkan kulit
  • Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit

Additional information

Weight 0.080 kg

5 reviews for Linnea Acne Serum

  1. Rated 5 out of 5

    Nisa Muslimah

    Linnea Serum & Moisturizer for acne memang terbaik! selepas 2-3hari guna linnea (saya guna 2x sehari -pagi&mlm), jerawat saya kecut dgn cepat, dan skrg bekas jerawat & jeragat dah makin pudar.. Happy sgt! Tq to founder sudah menghasilkan produk yg betul2 terbaik.

  2. Rated 5 out of 5

    Halina Anto

    Linnea acne serum Produk yg wajib ada bagi setiap wanita?? Msti smua Ada jerawat kan hihi
    bila sya guna linnea ni Jrawat yg ada trus kecut.. Mmg yg terbaik pernah saya jumpa.

  3. Rated 5 out of 5

    Nasuha

    Linnea Serum ni best guna… Jerawat kecut dan kulit tak kering atau menggelupas pun. Sangat mild…mudah meresap ke kulit. Sy sapu seluruh wajah sebab melembab juga. Memang best!! x rugi cuba.

  4. Rated 5 out of 5

    Ieja

    Pagi tadi bangun tido tengok2 ada pakcik jerWatwat besaq celah hi-dung..tgh dok bersiap nk pi kerja tu terus amik acne moisturizer n serum ni Sapu kt tmpt pakcik tu Tumpang..tghri msa solat tu..tgok2 aik pakcik jerwatwat xjadi tumbuh laa..tmpt pon lawa xdak kesan cela kt kulit..alhamdulillah…lani dok cari sapa2 ada pkcik jer2wat besar nk try buh sbb pgi td terlupa nk amik gmbr…now im so excited..harga padan dgn kualiti n kuanti2 ..kecik2 bekas penuh dgn khasiat..sy sapu pda tempt jerawat ja.. Im in love with acne moisturizer n serum ni..????

  5. Rated 5 out of 5

    Nabila Salleh

    Produk khas jerawat memang banyak dah cuba. Ada yang berkesan cepat, ada yang lambat. Satu persamaan yang saya jumpa dalam kebanyakan produk2 khas jerawat ialah..semuanya mengeringkan kulit! Tujuannya untuk kawal minyak di permukaan kulit supaya jerawat tak naik. So akan end up muka x berjerawat tapi rasa kering sangat..

    Tapi bila pakai Linnea Serum..seriously memang lain sangat! Muka rasa moist dan lembut sampaikan asyik rasa nak pegang selalu..haha..lepas tu jerawat memang cepat kecut..jerawat besar ke kecik, semuanya Linnea boleh atasi…kalau spray lagi Gorgeous Serum, memang fulamakkk la hasilnya!

    Sekarang ni kalau jerawat takde pun tetap pakai Linnea juga sebagai moisturizer…JIMAT! Tak perlu cari lain atau pakai bermacam jenis serum kat muka..Thank you Imanni Skinz for this superb serum!

    P/S : Harap Linnea akan dikeluarkan dalam versi besar pulak sebab yang sekarang ni packaging kecik..tak puas bermanja lagi dah nak habis dah…hehe..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP