FORGOT YOUR DETAILS?

Gorgeous Serum

Rated 4.78 out of 5 based on 18 customer ratings
(18 customer reviews)

RM49.00

Kebaikkan Gorgeous Serum :

  • Mengandungi Ekstrak P-Terra dan Collagen
  • Melembapkan kulit dan menjadikan kulit kelihatan tidak berminyak
  • Sesuai dijadikan pelembap sebelum dan selepas sapuan mekap
  • Mencerah dan merawat kulit wajah
  • Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
  • Kulit lebih 'glowing' seawal 2 minit dengan penggunaan bersama Blossom Cake Foundation
  • Penggunaan yang berterusan dapat menghilangkan jeragat dan parut jerawat
SKU: IS-002 Category:

Description

Kebaikkan Gorgeous Serum :

  • Mengandungi Ekstrak P-Terra dan Collagen
  • Melembapkan kulit dan menjadikan kulit kelihatan tidak berminyak
  • Sesuai dijadikan pelembap sebelum dan selepas sapuan mekap
  • Mencerah dan merawat kulit wajah
  • Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
  • Kulit lebih ‘glowing’ seawal 2 minit dengan penggunaan bersama Blossom Cake Foundation
  • Penggunaan yang berterusan dapat menghilangkan jeragat dan parut jerawat

Additional information

Weight 0.100 kg

18 reviews for Gorgeous Serum

  1. Rated 4 out of 5

    nur azian binti mohamad shidik

    Alhamdulillah, dengan penggunaan Gorgeous Serum kulit wajah saya rase lembap sentiase, warna kulit pun dah sekata..suka sembur tiap kali sebelum tidur, bangun pagi rase segar jer dan dah tak berminyak..

  2. Rated 5 out of 5

    Shahnur A’ama Shahri

    gorgeous serum sangat2 awesome..
    memang buatkan kulit terasa awet muda..
    segar sepanjang hari..
    kesan parut jerawat lama pon dah pudar, muka makin berseri, no kusam2..
    tampil yakin dengan imanni skinz..

  3. Rated 5 out of 5

    rabiatul adawiyah

    Alhmdulillah, kulit saya kini lebih segar dan berseri. Sejak pkai produk imanni skinz ni, dah boleh ucap selamat tinggal kat kulit kusam.

    Pi mana2 memana melekat dengan produk imanni skinz jer. Memang terbaik, kualiti macam brand mahal, mcm tak percaya murah sangat. ?

  4. Rated 5 out of 5

    Rafizah Mohamed

    Sangat teruja untum memiliki serum ini…selepas memakainya saya rase lebih berkeyakinan untuk tampil untuk sebarang tugasan di pejabat…semburannya membuat saya segar dan glowing sepanjang hari. Semua orang patut memiliki serum ini. Di samping kandungan produk yang halal…ianya juga berkhasiat untuk mendapatkan kulit gebu mulus.

  5. Rated 5 out of 5

    Nik

    Alhamdulillah..sangat2 puas hati dgn serum gorgeous. Jerawat segan2 dah nak naik. Sangat2 sesuai utk mereka yg sukakan ssuatu yg ringkas. Tak perlu krim2.. Hanya sembur, kulit sntiasa segar. ☺☺

  6. Rated 5 out of 5

    Asmahwati Lamadin

    Senang…hanya sembur2 je…xpayah pakai krim bagai…muka jadi lembab,segar malah dapat menghilangkan jerawat…gabungan bersama Blossom Cake Foundation memang satu gabungan yang mantap!seronok bila dapat lihat sendiri perubahan positif pada wajah.Bukan memuji diri sendiri tapi orang yang melihat juga nampak perubahan tu.Setiap kebaikan kenala kongsi…kalau semua wanita xda masalah kulit muka kan best?sebab wanita fitrahnya ‘cantik’ & sukakan ‘kecantikan’.?

  7. Rated 5 out of 5

    Siti Lasnatah

    GORGEOUS SERUM : produk imanni yg paling Saya suka sbb sembur2 ja flawless.. Suka guna serum ni sbb muka jd kurang berminyak, gebu & segar. Paling cepat habis juga sbb sembur mcm siram pokok bunga. Hehe..

    #Saya syorkan kawan-kawan Cuba la keberkesanan serum Imanni ni.. Setanding produk mahal & very suitable price.

    #IamImanniLovers
    Thank you @FounderImanni

  8. Rated 5 out of 5

    indaloyz

    Alhamdulillah , saya dah pkai produk imanni skinz 6 bulan da , memang best sangat . . Saya bukan pakai jak , saya jual jugak produk imanni skinz ni . . Hihihi

    Memang best sangt2 , pkai serum ni wajah nmpak berseri-seri . . Kalau ada jerawat cuma sembur jak dekat jerawat tu esok jerawat da kecut , jeragat gatal-gatal luka yang ada elergik Insha Allah boleh . .

    Terima kasih imanni kerna membut saya yakin , kulit saya sekarang tak kering da . . Pakai serum dengan foundation membuat wajah saya lebih glowing segar lembap ??

    Best sangat-sangat , IMANNI TERBAIK . . YANG DIPERKAYA DENGAN BAHAN ORGANIK HABBATUSSAUDA NO 1 DI MALAYSIA ???

  9. Rated 5 out of 5

    zulismah hassan

    DULU MUKA KUSAM,tapi sekarang TIDAK LAGI. saya menggunakan gorgeous serum imanni skinz sejak bulan lalu sehingga la sekarang,alhamdulillah masalah muka kusam tiada lagi, bah kan jerawat cinta pun da kecut dengan cepatnya :-* saya jatuh cinta dengan imanni skinz bermula dengan gorgeous serum dan blossom cake faoundation :-* , beruntung kenal dengan imanni skinz ,terima kasih sahabat ika sebab kenalkan imanni skinz dengan saya muaaahhh imanni skinz i love more n more :-* -zulismah hassan

  10. Rated 5 out of 5

    Kakngah Leeya

    Assalamualaikum….alhmdulillah….sejak berkenalan dengan gorgeous serum imanniskinz,saya dh mula yakin pd diri sendiri bahwa masih ada produk yg mmp membantu masalah kulit wajah saya.dulu sebelum saya menggunakan produk imanniskinz..wajah saya mmg boleh di katakan teruk,kusam,tompok pekat jeragat kt pipi,pigment mcm kena cop je..tapi alhamdulillah sjk menggunakan gorgeous serum,zahra cleanser dan blossom cake foundation muka dh makin hari makin berseri.kesan jeragat pudar,kulit rasa lembut,liang pori pun dh x mcm dulu…setiap kali jumpa kawan yg dtg bertamu ke rumah saya mesti tegur wajah akk.
    Eh kak,bgslah kulit akk tak mcm dulu,kusam,kasar,kering,siap pipi ade pekat2 tompok lg tu pigment kt pipi..lucu tengok.apa lg akk bg la dia tengok produk yg akk guna.jeng3…tak lain tak bukan imanniskinzlah…
    Alahai siap dia try plk imanni akak…ihihihiii…

    Terus terang sy cakap sy sekarang betul2 berpuas ht dengan tindakbalas imanniskinz produk yg sy pakai sekarang dari produk2 yg saya pakai sblm ni.Alhamdulillah…syukur…

    Terima kasih banyak2 buat founder &CEO syarikat
    Yg telah berjaya melahirkan imanni skinz produk untuk membantu masalah wanita yg sememangnya bermasalh kulit wajah..semoga imanniskinz makain maju dan terus maju…aamiin…

  11. Rated 5 out of 5

    Shikin liman

    Sgt jatuh cinta dgn gorgeous spray serum ni…senang sgt nk guna spray2 je kt muka…jerawat yg ada kt pipi tu terus kecut..terkejut kot pasal terkena spray ajaib ni..muka jd lembab lembut licin pinkish..mmg best lah!!! Terima kasih imanni skinz..

  12. Rated 5 out of 5

    Rahmi yati

    Sgt suka pakai gorgeus serum ni..kulit muka lembab je..bila pakai make up lps tu guna serum ni memang muka cantik je make up x luntur..dan selalu nampak glowing..berseri2..encik husb pun senyum2 je bila pandang kita..

  13. Rated 5 out of 5

    norfazilah

    GS IMANNI mmg best..sekali sembur kulit rasa sejuk ja,segar,bau wangi dia tu buat kita makin suka..kulit makin cerah tau,,miss pimple jgn ckp la mmg xlma tumbuh..xsempat ranum dah mati..mmg best sgt!!!

  14. Rated 3 out of 5

    Nurul Shizatul Baizura

    Gorgeous Serum Imanni memang GORGEOUS..boleh merawat masalah kulit jeragat dan eyebag..kulit Kita juga boleh jadi segar, cantik dan Menawan..????

  15. Rated 5 out of 5

    Nurul Hanis

    Gorgeous serum immani memang terbaik. Sembur je serum ni terus rasa segar. Bau serum ni wangi je dan tiada rasa melekit. Rasa macam sembur air biasa je dimuka. Sesuai untuk semua jenis kulit. Alhamdulillah kini saya mampu mengucapkan selamat tinggal kepada kulit kusam dan berminyak ;-). Dan yang paling penting semburan gorgeous serum juga mampu membantutkan pertumbuhan jerawat dimuka. Very recomended. Serum yang perlu dimiliki oleh semua wanita 😉

  16. Rated 5 out of 5

    Asma sudin

    Best sgt GS ni.. Terbaikkkkk lah… 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍guna sblm tidur sejukk je rasa.. Mmg jimat sgguh produk imanni ni.. Bcf n gs sy guna dh 5 bln pun x hbs2 lg.. 😘😘

  17. Rated 5 out of 5

    Kdkhadijah

    Alhamdulillah.
    Sejak menggunakan gorgeous serum imanni skinz ni, terasa perubahan pada kulit muka..
    paling menyeronokkan, bila jerawat kecut dan mengecut😄😄
    Saya kerap ada jerawat yang tiada mata, berwarna hitam sehingga hilang rasa keyakinan diri
    dengan gorgeous serum. rasa yakin kembali.. syukur😄

  18. Rated 4 out of 5

    Norfadzilah Binti Taip

    Alhamdulillah..dari awal bulan 8/2016 tahun lepas, saya terbaca iklan tentang produk Imanni skinz ni tapi masa tu baru Ada 2 item gorgeous serum dan blossom cake foundation Kalau tak Silap. Saya teringin sangat nak cuba Sebab kandungannya kaya dengan organik HABBATUSSAUDA 😊 tapi tak cukup bajet Nak beli masa tu 😅😅 suatu hari masa bulan 10 atau bulan 11/2016 Kalau tak Silap 😅 terbaca pula Kat fb ada seorang ejen Imanni skinz buat contest dan hadiahnya produk Imanni skinz gorgeous serum dan blossom cake foundation tu. Apalagi Saya pun joint la dan alhamdulillah rezeki saya yg menang. Gembira tak terkata masa tu. Syukur sangat alhamdulillah. Ok.. Nak bagitau lepas guna produk gorgeous serum..alhamdulillah.. Jerawat Saya Semakin Kurang dan hilang.. Kulit muka semakin cerah dan yg buat tambah teruja guna ni gorgeous serum bila Ketuat Kat jari telunjuk dan ibu jari saya da hilang.. Macam tak percaya pula Sebab da lama Ketuat tu kat jari saya.. Suami pun perasan dengan perubahan pada kulit muka saya.. Syukur sangat Sebab dipertemukan dengan produk Imanni skinz yang kaya dengan organik HABBATUSSAUDA no I Malaysia ini.. Terima kasih alhamdulillah.. Sudah repeat oder untuk gorgeous serum ni Sebab suda Jatuh cinta 😍😍😍

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP