FORGOT YOUR DETAILS?

Sale!

Cattleya Lipmatte

Rated 4.87 out of 5 based on 15 customer ratings
(15 customer reviews)

RM42.00 RM42.00

Kebaikkan Cattleya Lipmatte :

  • Dapat merawat masalah bibir kering jika digunakan secara konsisten.
  • Dalam ramuannya terdiri daripada Organik Habbatus Sauda.
  • Rasa tekstur yang lembut dan warnanya tahan lama.
  • Senang dicuci dan tidak melekit.
  • Campuran kandungan bahan-bahan telah disemak dan disahkan selamat.

Warna pilihan :

  • Bombastic, Desire, Romance, Sweet, Charm
SKU: IS-013 Category:

Description

Kebaikkan Cattleya Lipmatte :

  • Dapat merawat masalah bibir kering jika digunakan secara konsisten.
  • Dalam ramuannya terdiri daripada Organik Habbatus Sauda.
  • Rasa tekstur yang lembut dan warnanya tahan lama.
  • Senang dicuci dan tidak melekit.
  • Campuran kandungan bahan-bahan telah disemak dan disahkan selamat.

Warna pilihan :

  • Bombastic, Desire, Romance, Sweet, Charm

Additional information

Weight 0.030 kg
Warna

Bombastic, Desire, Romance, Sweet, Charm

15 reviews for Cattleya Lipmatte

  1. Rated 5 out of 5

    Norshamila Hayati Bt Noor Din @ Mustapha

    Alhamdulillah dah hampir 4 bulan menggunakan produk imanni..lipmatte keluaran imanni sangat best..tekstur ringan..senang dicuci..siap ada bau yang best..warna pun semua menarik..first time guna lipmatte..memang tak mengecewakan lipmatte imanni ni..InsyaAllah akan tambah lagi koleksi lipmatte imanni ni???

  2. Rated 5 out of 5

    Nurul syafiqah

    Pertama kali pakai lipmatte imanni, sye terus jatuh cinta… sebab sebelum nie bibir sye terlalu sensetif, pakai lipbalm pun bbir tetap akan kering, tp tidak dengan imanni, bbir lgsung xkering,warna pun cntik2.. pernah sekali ank terhantuk kepala kt bbir sye,menyebabkan bibir sye bengkak dan bedarah, ??sye cbe apply lipmatte imanni sblum tido..dalam masa 2 hari sje bgkak n luka tu da hilang.. ??Alhamdulilah…bagi sye produk imann adalah yang terbaik.. ???

  3. Rated 5 out of 5

    PUSPALIZA BINTI AWANG TEH

    Alhamdulillah..lg produk Imanni Skinz yang buat saya sgt teruja milikinya..Lipsmatte..sejujurnya saya ada 3 koleksi warna Lipsmatte ni..Pink Bombastic dan Romance..Kenapa sy sukakan Lipsmatte ini kerana..saya mmg mempunyai alahan terhadap lisptik mana2 keluaran ..xkira yg harga murah atau jenama Antarabangsa..mungkin kerana bahan didalam produk iti sendiri..Mula2 was2 utk gunakan Lipsmatte keluaran Imanni Skinz ini..tetapi selaku stokia saya perlu memakainya utk memberi kepercayaan thadap pelanggan saya..Alhamdulillah..saya tiada mslh lgsg apabila menggunakan lispmatte ini..benarlah Habatussauda Olive Oil dan Vit E yang terkandung didalam Lipsmatte ini yg menbuatkan saya sesuai utk menggunakannya..In Shaa Allah lepas ni saya mesti dapatkan Sweet dan Charm pula!!

  4. Rated 5 out of 5

    Rafizah Mohamed

    Alhamdullilah…pertama kali memakai lipmatte…sangat berpuashati…bibir rase lembap….saya penah mencuba beberapa lipstik @ pelembap bibir namun bibir saya tidak dapat menerimanya …bibir akan merekah dan luka..jenama daripada yang murah hinggalah yang berubat…selama ini saya hanya sesuai memakai petroleum jelly…even petroleum lips balm pun bibir akan luka dan kering…setelah mencuba lipmatte imanni ini…Ya Allah…bibir rase lembap dan sesuai sangat…TIADA rekahan & luka2 kecil…Alhamdullilah…saya percaya untuk memiliki lipmatte ini kerana kandungan ORGANIK HABBATUSSAUDA nya….syukran imanni skinz’s team..di samping ini wa

  5. Rated 5 out of 5

    Rafizah Mohamed

    Warnanya sangat sesuai untuk muslimah…natural dan tidak berkilat….senang dicuci sewaktu untuk mengambil wudhuk…saya sarankan anda semua mencuba lipmatte ini…saya jamin anda semua sangat berpuashati….

  6. Rated 5 out of 5

    Halina Anto

    Lipmatte tekstur yg lembut serasi dgn bibir sya.. Dn wrna2 yg ada pun mnarik hati Apa lagi Xda plumbum mudah tanggal.. Best sgt

  7. Rated 5 out of 5

    Siti Lasnatah

    Mula2 lg lipmatte imanni keluar Saya terus grab 2 set. Colour pink & nude. Sebab semangat betul Mau Cuba lipmatte ni. Alhamdulillah tidak mengecewakan. Sebelum ni bibir kering & pucat. Tapi selama sya menggunakan lipmatte imanni bibir lebih nampak bermaya (jadi colour pinkish) naturally.

    # I like this lipmatte a lot!!

  8. Rated 5 out of 5

    Noor Sazlina Md Razali

    Lipmatte syaz xpernah pakai sebelum nie..just pakai lipstik takpun lipbalm je..tapi bila dah try lipmatte bombastic imanji skinz nie,aduiii awat la best sangat..warna tahan lama,sweet je pakai,nak cuci pun senang..pakai sikit je warna dah cantik..lepas tu kalo xpakai lipmatte pn bibir dah tak kering sangat macam dulu..terima kasih imanni skinz perkenalkan produk2 yg super osem nie..dah takda koleksi produk kosmetik lain dah..imanni skinz je bertakhta dihati nie..

  9. Rated 4 out of 5

    Mardnie

    Saya guna lipmatte sweet.Mak ai.mmg sweet sgt pakai.tahan lama.dan x pecah2 bibir.klw makan pon still x hilang wrnanya.mmg jatuh cinta terus

  10. Rated 5 out of 5

    Nur Asyikin

    Assalamualaikum.
    *Lipmatte by imanniskinz*.
    Owesome,owesome,owesome .Antara byk2 items imanniskinz,lipmatte yang paling best.Alhamdulillah,bibir saya tak gatal langsung sepanjang penggunaannya.Sebelum ni saya mmg tak tahan dgn lipstick atau lipmatte brand laen,tetapi imanniskinz memang tidak menghampakan.Warna cantik,tahan lama,mudah untuk ditanggal dan yang paling penting,ianya merawat bibir..kalau boleh nak ada semua warna lipmatte tue.Anda semua wajib memilikinya.Sharing is caring.♥♥♥LOVE LIPMATTE BY IMANNISKINZ.

  11. Rated 5 out of 5

    Shikin liman

    Sebelum ni tak pernah pakai lipmatte..1st time try lipmatte..lipmatte dr imanni..suka sgt..tahan lama tp senang nak cuci..kulit pun x pedih dan menggelupas..try color sweet…wah..wah..sweet sgt..

  12. Rated 5 out of 5

    shiQueeN

    Wahhh..ni paling sy sukaaaaa…lipmatte imanni memang torrrbaik!!! Sekali sapu..mungil d bibir..hehe..merekah bak delima..tekstur ringan,tahan lama,yg penting sekali mesra wudhuk & halalan toiyiban..sweet n bombastic…i’m in love..♥♥♥ muah2..

  13. Rated 5 out of 5

    norfazilah

    First time guna lipmatte yg rasa ringan kt bibir…cantik sambil merawat tau uolls.. Kulit bibir kering akan jd halus tau rasa…rugi sgt xcuba lipmatte ni…sblm ni prnh try lipmatte adik sy..rasa dia mcm bibir kita tebal tau..melekit²..mmg xselesa sgt tp bila jumpa lipmatte imanni ni wah!!!!???…falling in love tau…kaler dia semua meletop²..ringan ja pakai kt bibir..mcm xpakai lipmatte…LIPMATTE BY IMANNI MMG TERBAEK?????

  14. Rated 4 out of 5

    Nurul Hanis

    Saya memang ada masalah bibir kering dan mengelupas. Dah cuba beberapa produk tapi masalah tetap sama. Alhamdulillah selepas seminggu konsisten menggunakan lipmatte immani bibir saya kini tidak lagi mengelupas macam dulu. Moga immani terus maju dan menghasilkan lebih banyak produk yang mampu membantu dan memberi manfaat kepada orang ramai. amin 😉

  15. Rated 5 out of 5

    MASAERAH AHAP

    assalammualaikum..nak review catleya lipmatte ni..hehe..saya ni bukan jenis yang suka pakai mekap-mekap ni..beli lip gloss pun dah 3 tahun masih tak kurang2..bibir saya jenis yang kering jadi kalau tak pakai lip gloss mmg pecah2 lah nampaknya..tapi alhamdulillah sebulan lalu saya try pakai catleya lipmatte romance sbb kakak saya dah guna lama sebelum saya..dan kesannya tak perlu lagi nak pakai lip gloss sbb bila pakai lipmatte ni bibir dah tak kering..lepas tu bila pakai rasa lembab jer bibir maklumlah bnyk khasiat dalam catleya lipmatte ni..selalu kalau pakai lipmatte bila dah kering akan pecah-pecah kan? tapi catleya imanni skinz ni tak payah risau..tetap cantik tetap maintain tak pecah-pecah..lain cerita cuba dulu baru tau..heheh..thankss

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP