FORGOT YOUR DETAILS?

Cattleya Eyeliner

Rated 5.00 out of 5 based on 10 customer ratings
(10 customer reviews)

RM28.00

Kebaikkan Cattleya Eyeliner :

  • Mesra wudhu/mesra solat
  • No silicone
  • Mudah tanggal & tak perlu makeup removal untuk tanggalkan.
  • Mudah dibentuk
SKU: IS-017 Category:

Description

Kebaikkan Cattleya Eyeliner :

  • Mesra wudhu/mesra solat
  • No silicone
  • Mudah tanggal & tak perlu makeup removal untuk tanggalkan.
  • Mudah dibentuk

Additional information

Weight 0.020 kg

10 reviews for Cattleya Eyeliner

  1. Rated 5 out of 5

    Shahnur A’ama Shahri

    waa..ni lg 1 produk imanni yg best..
    dari xpandai pakai eyeliner, terus pandai & tersuka tanpa sengaja pakai..hehe.
    senang lap klu tersasar, senang lukis, senang nak cuci.
    awesomeee…

  2. Rated 5 out of 5

    nooremi

    selama ni pakai celak..lps tu lame sikit..muke mesti macam kene tumbuk..hitam keliling mate..start pade tu..mmg tak pakai dah eyeliner…
    sekali tergerak nak pakai eyeliner ni..
    rasa mcm nak kunyah je eyeliner ni..sebab…”this is what i waited for”..
    mudah cuci..senang pakai..x menghitamkan mate..
    Warne hitam galak…

  3. Rated 5 out of 5

    Siti Lasnatah

    Alhamdulillah.. Eyeliner imanni ni my sister & my friends sangat-sangat suka. Maklumlah kami ni selalu pakai eyeliner. Semua Jenis eyeliner kami dah Cuba, yg pensil, cecair, malah serbuk. Dari mata tumpul sampai yg tajam. Yg tajam terlalu tajam, yg pensil mudah patah, yg serbuk masuk mata. Kebanyakannya Waterproof & susah cuci. Pandangan pertama kami menggunakan eyeliner imanni ialah “wahhh”. Bestnya..
    Sebabnya (1) hujung mata tajam tp lembut. (2) mudah bentuk. (3) senang cuci . perkara yg ke-3 yg paling seronok sekali sbb senang dibasuh. Walaupun senang basuh, semasa memakainya tidak luntur.
    P/s : Kalian harus mencuba eyeliner imanni ni sebab sangat-sangat best!!

  4. Rated 5 out of 5

    Noor Sazlina Md Razali

    Eyeliner paling super best di alam maya..cewah..hihi..tapi betul seriusly mmg sangat best pakai..hitam pekat menawan,senang pakai dan paling syaz terlajak suka senang nak tanggalkan..tak de lagi nak tonyoh2 mata bagi hilang eyeliner ni..abang pun suka syaz pakai eyeliner nie..best among the best eyeliner..highly recommed..

  5. Rated 5 out of 5

    Mardnie

    Suka pakai eyeliner imanni.sebab apa? sebab produk diyakini halal,berasaskan bahan organik dan yg paling best waterproof.guna air ja bole tanggal.nak amik wudhu pon senang.nak pakak balik pon senang.zap tarik dah lawa…hehe

  6. Rated 5 out of 5

    shiQueeN

    The bestiest eyeliner in the universe!!! Muka sy mudah peluh..termasuk area mata..sebelum ni pakai eyeliner brand silk*g***…memang x sampai 3 jam..comot mata mcm zombie sbb peluh…tapi…dgn eyeliner imanni cattleya ni…pergh!! Superb…senang lukis & ringan d mata…seharian mata x comot..paling best..mesra wudhuk & mudah cuci..cuci plak pakai zahra cleanser…gabungan 2 produk yg mantop…hehe..tq founder imanni..kipidap!!!

  7. Rated 5 out of 5

    norfazilah

    Sebelum ni prnh pakai eyeliner selalu comot..bru 30minit nmpk comot bawah mata dah mcm mata panda nampak..tp bila sy cuba ja eyeliner by Imanni ni best sgt²..kemas,,hujung yg tajam,,senang sgt nk lukis kt mata tu hah..xcomot langsung,,cepat kering,,paling best senang tanggal..so kpd yg x cuba lg tu nk tau btl ka x eyeliner Imanni ni mcm yg sy ckp p beli dulu & cuba…xrugi..organik habbatus sauda pulak tu???

  8. Rated 5 out of 5

    Carolyn Ahmad Budin

    Sangat2 suka eyeliner ni. As an absolute beginner, eyeliner ni sangat2 membantu. Senang nak bentuk dan tak comot. Dah tu kalau tersalah lukis senang je nak padam. Kadang2 saya lupa saya ada pakai eyeliner dan tergosok mata. Ingatkan dah hitam dah bawah mata macam lebam lepas kena tumbuk. Haha. Lepas tengok cermin. Tak comot pun. Alhamdulillah. Bahan2 pun natural dan tak risau nak pakai hari-hari. Recommended kepada sesiapa yang minat make up tapi level beginner.

  9. Rated 5 out of 5

    Asma sudin

    Senang nk bentuk n senang nak tanggalkan… Memang mesra wudhuk… Dan yg best nya x comot.. I likeeeeeeeeee

  10. Rated 5 out of 5

    Norafizah Mahat

    Cattleya Eyeliner … sangat senang dibentuk dan dicuci… terbaikkk

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

TOP