FORGOT YOUR DETAILS?

Camellia Body Lotion

Rated 5.00 out of 5 based on 7 customer ratings
(7 customer reviews)

RM43.00

Kebaikkan Camellia Body Lotion :

  • Melembapkan dan menghaluskan kulit
  • Membantu masalah kulit kering
  • Mencerahkan dan memutihkan kulit
  • Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20)
  • Mengandungi Vitamin C dan Vitamin E
  • Kaya dengan organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
SKU: IS-006 Category:

Description

Kebaikkan Camellia Body Lotion :

  • Melembapkan dan menghaluskan kulit
  • Membantu masalah kulit kering
  • Mencerahkan dan memutihkan kulit
  • Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20)
  • Mengandungi Vitamin C dan Vitamin E
  • Kaya dengan organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit

Additional information

Weight 0.140 kg

7 reviews for Camellia Body Lotion

  1. Rated 5 out of 5

    Rafizah Mohamed

    Baunya lembut & harum…setelah memakainya sy rs macam 1 terapi untuk rase lebih tenang…

  2. Rated 5 out of 5

    Halina Anto

    Camellia Lotion
    Lotion Prtama Kali sy Guna Yg Trus meresap ke Liang2 Roma tangan yg Xmelekit Bila bepeluh Wangian nya x hilang biar kerja seharian. Sgt2 best

  3. Rated 5 out of 5

    Halina Anto

    Cattleya Eyeliner prtama kali sy guna Yg tidak luntur Mcm panda???
    Eyeliner yg sgt2 best Senang nak bentuk nak Ukir mcm mna ikt kesukaan kita. Mudah tanggal lagi

  4. Rated 5 out of 5

    Nur Asyikin

    Assalamualaikum.
    Camellia body lotion adalah item yang ke empat yang telah saya beli dari imanniskinzmalaysia.Pada mulanya,agak meragukan.elok ke??wangi ke???Al maklum la ,saya ni cerewet skit.Wow!!dah guna baru tau..terbaekla..tak melekit pun,wangi dan boleh memperbaiki kulit kering.Susah nak dapat skincare organik dengan harga yang sgt berpatutan dengan effect penggunaan seharian yang sgt berbaloi2..LOVE IMANNISKINZ ♥♥♥

  5. Rated 5 out of 5

    Nurul Hanis

    Oh Camelia.. Lotion magic yang bukan sekadar lotion biasa.. Bila apply camelia ditangan rasa macam tak sudah-sudah nak bau tangan sendiri. hihi. Penangan wanginya camelia dan aroma kesegarannya. Pernah sekali kene gigit nyamuk apply camelia terus rasa gatal gigitan nyamuk tu hilang. Memang terbaik. 😉

  6. Rated 5 out of 5

    Asma mohd sudin

    Wangi sangat losyen ni. Tahan lama pulak tu. Saya sapu kat anak umur setahun wangi sangat baunya dari malam sampai ke pagi.. Dia sampai nak jilat losyen tu😂😂

  7. Rated 5 out of 5

    Norafizah Mahat

    Lotion yang sangat wangi dan tidak melekit bila dipakai.. dari pagi hingga ke petang wangian lotion masih segar … seperti pakai minyak wangi… lembut dan licin je rasa kulit …. terbaik Camellia Body Location… #imanniskinzlovers <3

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP