FORGOT YOUR DETAILS?

SOLD OUT

Blossom Cake Foundation

Rated 4.89 out of 5 based on 19 customer ratings
(19 customer reviews)

RM60.00 RM45.00

Kebaikkan Blossom Cake Foundation :

  • Tekstur ringan dan tidak berminyak
  • Dapat menutup bintik-bintik hitam, parut dan lingkaran di bawah mata.
  • Melembap dan mencerahkan kulit
  • Mengecilkan pori-pori
  • Tahan sehingga 12jam
  • Bekas yang bercermin dan span percuma di dalam
  • SPF5
SKU: IS-001 Category:

Description

Kebaikkan Blossom Cake Foundation :

  • Tekstur ringan dan tidak berminyak
  • Dapat menutup bintik-bintik hitam, parut dan lingkaran di bawah mata.
  • Melembap dan mencerahkan kulit
  • Mengecilkan pori-pori
  • Tahan sehingga 12jam
  • Bekas yang bercermin dan span percuma di dalam
  • SPF5

Additional information

Weight 0.090 kg

19 reviews for Blossom Cake Foundation

  1. Rated 5 out of 5

    nur azian binti mohamad shidik

    Blossom Cake Foundation Imanni Skinz satu-satunye foundation yg terbaek..sebelum nih, susah sangat nk cari foundation yg sesuai dgn wajah, alhamdulillah..jupe imanni nih xmau tukar dahh..hehe..testur nye yg lembap mudah sapu pada wajah..sangat sesuai dgn semua jenis kulit wajah..spf50,xrisau dah bile trpaksa berjemur tngh panas..satu lagi, lingkaran gelap bawah mata sye dh hilang ??terima kasih imanni

  2. Rated 5 out of 5

    Rafizah Mohamed

    Tiada kata2 yang dapat saya gambarkan…secalit dimuka….wow…hebat sangat..teksturnya yang lembut & ringan…senang diratakan tanpa kesan tompokan…lama sudah saya x memakai foundation kerana kulit muka seringkali terasa gatal2….namun saya yakin untuk mencuba foundation imanni skinz kerana kehebatannya…kulit saya pun kurang berminyak dan tidak gatal2 lagi…excellent job imanni skinz’s team….produk yang sangat2 bermutu & dijamin puashati…jom kaum hawa…setiap orang mesti dapatkan satu…semoga lebih cantik dan berganda pahala…

  3. Rated 5 out of 5

    Halina Anto

    Bloosom cake foundation Tekstur yg sngat lembut dan pd sapuan ptma shja da mnampakkan Impak Mcm Artis??? Foundation yg tidak berminyak dan Tdak bertompok2 Bila da kluar rumah atau ke jalan sna sini Biar kena chya mthri Muka Ttap nampak Flawless Dan Tdk berminyak?? Bloosom cake foundation juga Bole di gunakn sbgai concelar Sgte jimat???

  4. Rated 5 out of 5

    Nuraini Nabilah Kamal

    Alhamdulillah, warna kulit nampak lebih sekata dengan Blossom Cake Foundation. Terbaik.

  5. Rated 5 out of 5

    Nur wahyu fitriatika Nanta

    Awalnya saya seorang yang alah dengan bedak compact. Apa jua jenis bedak compact, jerawat saya akan naik. Ia sudah cukup buat saya risau. Jadi saya cuma guna bedak baby kemana saja sy pergi, sehinggalah saya memberanikan diri mencuba blossom cake foundation.
    Hari demi hari, jerawat tak naik juga. Syukur. Kulit pun makin cerah dan halus.
    Bila terserempak dengan kawan kawan, mereka akan tanya, ‘cantik nya kulit awak, pakai apa? シ
    Orang pun beli sebab lihat wajah sy okey.. Alhamdulillah. Kebaikan kena kongsi.

    Rasa nak terbang jaaa.

    Yang penting, BCF ni owesome.!

    Yang belum cuba, rugi kalau x cuba.

  6. Rated 5 out of 5

    rossa negra

    BLOSSOM CAKE ni sgt memudahkan saya sewaktu mengenakan mekap…xperlu nak berlama lama didepan cermin…xperlu berhabis waktu memastikan wakah tidak bercapuk…dap dap dap dan done….sudah cukup utk wanita aktif seperti saya..BCF ni memang super duper awesome….terbaik dgn harga sgt berbaloi…thanks Imanni Skinz for da superbb brand????

  7. Rated 5 out of 5

    Siti Lasnatah

    BLOSSOM CAKE FOUNDATION : Produk yg paling Saya suka. Foundation imanni antara foundation yg paling ringan di muka, tidak berminyak & tidak perlu bedak alas . Jimat pun jimat. Dari bulan jun sampai disember belum habis lagi. The most important thing is bila pakai muka tak naik jerawat mcm Saya pakai krim sebelum imanni. Yg bestnya lagi, foundation imanni bila bawa tidur keesokkannya kulit muka jadi flawless! OMG. Tak percaya boleh Cuba. Haha..

    #IamImanniLovers

  8. Rated 5 out of 5

    Asmahwati Lamadin

    Mula2 kenal imanni saya hanya ambik set Blossom Cake Foundation + Gorgeous Serum…muka masa tu mmgla xda jerawat tp kusam,x bermaya & jeragat semakin ketara…dengan set blossom ni muka berubah…bila pakai yang paling syok pada tekstur yang ringan & mudah…xperĺu ambil masa lama…lagi2 macam saya yang punya anak yang masih kecil kalau nak siap makeup ambil masa lama memang melecehkan…tapi dengan imanni sangat mudah & xperlu ambil masa yang lama…yang penting set blossom ni xcair & bertompok walaupun keringat membasahi muka…set kosmetik yang mencantik sambil merawat memang terbukti!!!Alhamdulillah…

  9. Rated 5 out of 5

    indaloyz

    Blossom cake foundation pilihan hati saya . .

    Da pakai blossom cake foundation ni 6 bulan da . . Foundation ni memang best , rasa ringan jak di muka . Tak berminyak , boleh menutup pori-pori yang terbuka . . Tak bertompok-tompok . . Kalau kita berpeluh lagi lah nampk glowing , cantik sambil merawat taw . . Hihihi

    Sekarang saya tak risau dah ,kalu berjalan d panas terik . Sbap foundation imanni dah ada spf50 tahan sampai 12 jam lagi tu IMANNI SKIN TERBAIK??RUGI SAPA X TRY . .

  10. Rated 5 out of 5

    Ieja

    ALHAMDULILLAH…

    Sesungguhnya..sy umur 28.. Sjk mningkt dewasa..sy sgt susah nk bermekap or sapa apa2 di muka..bedak pon hnya guna compact powder maybelline ja sebelom ni (itu pon selepas kna marah dgn adik sbb muka nmpk kusam sgt) ..sy xsuka pkai apa2 kt muka..pencuci muka pon takot sbb 1st xyakin dgn dgn ingredients dlm product tersebut..takot dgaq2 nma2 chemical tu…dan kulit sya sgtlah jenis kering…

    Alhamdulillah diperkenalkan oleh imanni skinz product…sy sgt yakin dgn product bumiputra islam dan tertarik dgn kandungan asasnya iaitu habbastus sauda yg semua tahu kebaikkanya

    Sekarang sy dah pandai mekap2 semua sy guna produk imanni skinz..blossom cake foundation bole melembapkan kulit sy..ttp cela2 dan kulit sy xbertompok dan xkering dah…no allergik..waah berjalan dengan lebih keyakinan diri sekarang…blossom cake foundation dan semua produk immani skinz terbaik!!

    PRODUK KOSMESTIK HABBATUS SAUDA NO.1 MALAYSIA..

    Guna dengan yakin Berjalan jumpa ramai orang dengan penuh KEYAKINAN..

    Terima kasih Imanni SKinz ❤️❤️❤️

  11. Rated 5 out of 5

    Noor Sazlina Md Razali

    Sebelum nie syaz xpernah pakai foundation sebab tengok tekstur macam melekit je.. tapi lepas try blossom cake foundation nie..terus jatuh cinta,sangat ringan teksturnya,tak melekit pakai,pakai skit dah dapat hasil yang osem sangat..syaz sangat galakkan untuk try foundation nie..jimat pun jimat..dah 3bulan lebih pakai tapi masih banyak lagi isinya..rasa sweet 17 la pakai foundation nie.imanni skinz terbaik..

    Anda tak cuba tak tahu..dah cuba jatuh cinta..<3 <3

  12. Rated 5 out of 5

    Shikin liman

    Suka sgt foundation ni..x melekit langsung..warna kulit pun jadi sekata..dh 3 bln guna tak habis2 lg…bila nk hbis????
    Hihi..
    Produk super jimat…sape yg nak cantik tp nak jimat mmg sesuai sgt lah beli produk imanni…

  13. Rated 5 out of 5

    norfazilah

    Byk² foundation yg sy prnh guna bcf by Imanni sy rasa ringan ja kt muka..makin berpeluh makin glowing.. Jerawat pun x meyempat² nk tumbuh ranum pasti surrender???…kaler dia nampak natural.. Bau yg wangi buat kita sentiasa berkeyakinan nk p kja..suri rumah pun bole ja guna semangat sikit buat keja kt rumah tu…nmpk kulit makin sihat..encik somi pun suka ja tgok..kn???xpyh tunggu² lg lah meh cuba meh…

  14. Rated 4 out of 5

    Nurul Hanis

    Dulu kalau nak keluar waktu tengah hari mesti risau kulit berminyak dan rasa tak selesa. Kini tidak lagi, dengan adanya foundation immani yang mengandungi spf50 terasa yakin dan tak risau dah nak berjalan di bawah terik mentari. Dahlah foundation 4 in 1. Tak payah risau-risau dah nak cari sunblock, bedak, atau concelear sebelum nak keluar rumah. Cepat dan super duper jimat.

  15. Rated 5 out of 5

    Laila

    Saya guna blossoms ni dlm sebulan dah.Kulit saya ni jenis kering,awalnya Bila guna blossoms,Kulit jadi makin kering Dan bersisik taping teruskan jugak,alhamdulillah lepas guna 2 minggu Kulit muka dah makin lembap Dan berseri..Parut jeragat dah makin hilang.nnt nak Cuba zinnia lak.jom

  16. Rated 5 out of 5

    Asma sudin

    Alhamdulillah sejak guna bcf ni muka rasa selesa sgt.. Jerawat pun naik jerawat manja2 gitu 😅 je.. Mekap tahan lama n x bercapuk time panas nmpak pelolessss je.. Terbaik la bcf dh 5 bulan guna x hbis2 lg. 😂..

  17. Rated 5 out of 5

    Ayshifah Natrah Ibrahim

    Sebelum ni xpnh trfkir pun nak try produk imanni ni..bila ad member suggest pkai produk ni..mula2 xyakin..p yg heran asben puji pasal muka nmpk glowing pastu bseri2..asben siap puji lg..nampak lawa pkai imanni..hihihi..pakai seharian pun muka tetp ringan..n ianya tak bcapuk..puas ati sgt guna bcf ni..da 7buln pkai..rasanya takkn cri foundation len lg la..ckupla imanni bcf ni jd peneman..asben siap nak blikn lg kalo da abis😍😍😍..pastu kalo nak kuar suruh dap dap dlu sama imanni…,Alhamdulillah produl ni bukn sahaja merawt muka..ianya jgk.menjadikn wajah berseri2..dan yg lbh seronoknya lg..ianya mesra wudhuk…u olls..😘😘😘😘

  18. Rated 5 out of 5

    zuriadah binti mohd anuar

    syukur alhamdulillah sebab saya dh jumpa produk yang sgt2 best…sejak pakai bcf ni sy tak perlu risau muka bercapuk…muka berminyak..muka berjerawat…muka nampak berseri2….jerawat pn dh segan2 nk timbul…ade pn time period..bcf ni tahan lama…nnt bila dh habis mmg nk repeat lg…selain bcf…sy pakai gk zinnia, lavendar scrub..bbcf..linnea…gorgeous…tp cukup la 1tmpt je sy wt review produk2 yg sy pakai td….kalo leh upload pict seblm n selepas nak juga sy share…ape yg sy boleh kate kn…Imanniskinz ni mmg terbaikkkk… 🙂

  19. Rated 4 out of 5

    Norafizah Mahat

    Alhamdulilah … saya guna BCF muka tak rsa berat ringan jew rsa mcm tak pakai foundation jew … muka nampak cerah dan berseri gtuuu …. 🙂 🙂 🙂

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP