FORGOT YOUR DETAILS?

Azalea Loose Powder

Rated 5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 customer reviews)

RM35.00

Kebaikkan Azalea Loose Powder :

  • Tekstur yang sangat halus
  • Mengandungi ekstrak aloe Vera dan Vitamin E
  • Tona Kulit akan kelihatan lebih sekata
  • Kaya dengan Organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
  • Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20)
SKU: IS-007 Category:

Description

Kebaikkan Azalea Loose Powder :

  • Tekstur yang sangat halus
  • Mengandungi ekstrak aloe Vera dan Vitamin E
  • Tona Kulit akan kelihatan lebih sekata
  • Kaya dengan Organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
  • Menghalang sinaran UV terhadap kulit (SPF20)

4 reviews for Azalea Loose Powder

  1. Rated 5 out of 5

    Siti Lasnatah

    Alhamdulillah.. Azalea loose powder by imanni Skinz sangat membantu bila Saya terlalu mengejar masa. Tap..tap..tap ja siap. Jarang Jumpa loose powder yg ada Organik Habbatussauda. Tekstur pun lembut & dalam bekas bedak ada puff. Salah satu Item yg mesti ada utk Saya.

    #iamImanniLovers

  2. Rated 5 out of 5

    Nasuha

    Alhamdulillah, first time cuba..masa agent bg try dia punya tester. Masa tu berterabur bedak. bedak sekali kluar bnyk kt tangan..haha. Ingt comot ni bila sapu.. Tapi sebenarnya tak pun. Tekstur sangat halus..sapu2 kat muka, nampak serata je..x bercapuk. Terkejut dgn effek ni…terus jatuh cinta. Sekarang tengah tunggu loose powder baru ni..hihi. Agent kata bekas diperkemas lagi. Terbaiklah!!!

  3. Rated 5 out of 5

    Athirah

    Best pakai loose powder by imanni skinz ni sebab ianya mudah dap2 je dah gebu gebas
    Nak bawa ke mana2 pun senang tak risau kalau terbuka penutupnya pun tak bersepah powder yer…
    Kemas je packagingnya
    Warna pun memikat dihati 😘

  4. Rated 5 out of 5

    Norafizah Mahat

    Azalea Loose Powder – sangat halus dan wangi … bila guna ka muka rsa ringan dan halus jew kulit muka … sangat suka …. #imanniskinzlovers …

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP